luni, 9 august 2010

3 MOTIVE SA PORTI MARGELE

1. Mereu margelele

Iti amintesti filmele alea de epoca in care apar fel si fel de mari doamne ale istoriei? Mai toate purtau margele. Fie ca e vorba despre perle groase cat oul de prepelita sau despre matanii sfintite cine stie unde, de gatul lor atarna intotdeauna un sirag care sa le ateste feminitatea. Margelele au fost mereu o moda, iar astazi se intorc. Sa ne spuna cat suntem de frumoase, de feminine, de autentice si chiar nemuritoare. Oare nu traiesc prin noi toate acele personalitati fabuloase?

2. Margelele in istoria ta

Nu pot sa cred ca abia anul asta ai descoperit farmecul margelelor. Oare bunica ta nu purta? Nu te ascundeai in rochiile ei largi, inflorate de cand era mai tanara si nu asortai si un sirag de margele rosii sau verzi, dintr-acealea cu inchizatoare din fier? Oare cand ai facut ochi si ti-ai dat seama ca esti o fetita draguta, chiar daca aveai doar 6-7 ani, nu puneai biluta langa biluta ca sa faci o bratara sau un colier cu care sa te falesti printre prietenele de-o seama. Pun pariu ca da! Azi, cand nu stii ce sa asortezi la un tricou destul de casual ca sa nu iti lase gatul gol, alegi cumva un sir lung de margele ca sa le incolacesti in jurul gatului sau poate un sir greu, din margele mari care sa iti ajunga pana la brau? E rost sa fii sic!

3. Margelele ca accesoriu:

Merg la orice! E rochie eleganta, atunci e loc si de cateva perle sclipitoare care sa iti puna decolteul in valoare. E rost de un costum office, atunci de ce nu rupi aerul obositor al stilului cu ceva propriu: un colier de margele viu colorat care sa atraga atentia si surasul colaboratorilor? Plimbi catelul? Nu zic sa ii pui margele asortate cu ale tale, dar o curea din margeluse prinsa peste fustita sic sau chiar la o pereche de pantaloni subtire e foarte frumoasa. Bineinteles ca nu mai zic de tinuta de vara! La rochiile subtiri merg de minune margele mari din lemn, in culori complementare hainelor. Si la cat de fain vin bluzele galbene anul acesta, de ce sa nu folosesti margelele mov de anul trecut?

Improvizeaza! Sper ca ti-am amintit de colectia de margele pe care fiecare dintre noi o avem pe undeva. Daca inca nu te multumeste, da iama prin magazine: sunt la mare moda!

Niciun comentariu: